Pub-spelning på Ingesund!

I torsdags kväll så spelade jag och Simon Nyberg i puben på Ingesund. Det blev en väldigt spontan spelning. Simon och jag har inte setts på ett år och i onsdags morse så tog han tåget från stockholm och hälsade på mig i karlstad, så det blev till att plocka fram gitarren och fiolen och börja jamma! Det var jäkligt kul att spela tillsammans igen :) Vi spelade mycket svenska folklåtar och även lite amerikanska och irländska.
Senare på dagen ringde Simon och fixade en spelning i Puben på ingesund. Trodde inte det skulle komma så mycket folk eftersom det var en annan konsert medan vi höll på, men det kom allt en del ändå! Det var så himla kul och kändes så braaa att spela! :D
Här är två videoklipp från spelningen.  Jag pratar lite i början på båda videorna men sen kommer det musik ;) Så ha tålamod!
Här är de amerikanska låtarna! Creek's a risin och Lakeland. 
Här är den irländska låten. Kommer fler videos snart!

Nyvaken

Åkte till Göteborg med syrran igår för att hälsa på broder Johan och Lina. Idag fyller han år så han har blivit grattad med kaffebricka och paket :) Snart ska vi ner och handla mera frukost. Känner mig ganska så trött och seg, har väl inte sovit ut ordentligt på några dar..får ta en redig powernap senare!
Igår på tåget så fick jag tråkigt och började rita av Elin, och ritade hon även av mig. Såhär blev det vackra resultatet ;)
Mitt porträtt av Elin
Elins porträtt av mig. haha

Fortsättning på draken..

Har satt på ben på draken, nu fattas bara vingar och att måla den. Tänkte ha lite grå-blå-mörk-gröna nyanser. Blir nog snyggt tror jag :)
Har varit i Glava hos min kära i helgen som vanligt, alltid lika trevligt :) Den här veckan ser inte ut att bli så tung, ledig tisdag onsdag fredag..sköööönt! Imorgon kommer söstra mi! :D

Drake i lera

Sitter uppe i min lilla pysselhörna, som jag brukar göra på kvällarna innan jag går och lägger mig. Ibland önskar jag att det var några fler timmar på dygnet, så man hann med allt man vill göra! Vill ju både teckna, spela in musik och greja med lera.. men sen måste man ju plugga med :P Just nu håller jag på med en drake i fimo-lera. Gör den efter en teckning jag har ritat. Det är lite pilljobb, så jag hinner med några taggar på ryggen per kväll ungefär..men snart är den färdig, ska bara göra en vinge till, ben, och några fler taggar, och sen bränna och måla den. Här är lite bilder!
'

Haleluja i just love him so!

thats right, i do! :)

irländsk folkmusik

Tänkte bjuda på lite irländsk musik, något som jag tycker är väldigt kul att spela. De här låtarna handlar, som jag fattar det, om en spelman i en irländsk by. Han var den enda i byn som kunde spela fiol när de andra dansade. Men sen så hände det någon olämplig incident med guvernörens dotter och spelmannen, så det beslutades att spelmannen skulle hängas. Men då kom byborna på att de då inte skulle ha någon som spelade för dem till dansen. Så guvernören gav spelmannen en chans till, han skulle spela någonting så bra, som kunde övertyga byborna att låta honom leva. Och det här ska då vara det han spelade ;)

The greatest love of all

Har precis kommit hem till karlstad, spenderat helgen i glava som vanligt, med världens bästa kille^^ Nu ska jag ta mig i kragen och börja plugga. Här är en ny inspelning, the greatest love of all. Enjoy ;)

Schubert Impromptu, ess-dur

Här spelar jag ett stycke av Schubert, på en terminsuppslening i Arvika konsthall, för ca 5 år sedan.

This is me playing Schubert Impromtpu, on a student-konsert in Arvika, about 5 years ago.

RSS 2.0