Söndagkväll

Gick och lade mig tidigt för jag var så jäkla trött, fast sen kunde jag ändå inte sova och nu sitter jag med datorn i knät som vanligt. Imorgon börjar plugget igen, så jag hoppas få lite sömn iallafall. Ska bli himla kul att börja igen faktiskt, och träffa klassen och bara hålla på med estetiska ämnen ett tag :)
Spelade in true colours för den tycker jag är fin :)Teater med familjen!

Igår var vi på teater i Sunne på berättarladan, och såg "en midsommarnattsdröm" av shakespeare. Så jäkla bra!! Känns verkligen som att man är i en annan värld i den där ladan, med ljussättningen och scendekorationen och musiken..magiskt. Visste inte om att den pjäsen var så rolig heller, skrattade så jag grät på flera ställen..

Free Fallin´

Här kommer en till låt dårå.. Ska snart åka och kolla på teater i Sunne med familjen, "En midsommarnattsdröm". Får se om man hänger med i handlingen, har hört att den är ganska rörig..och imorgon bär det av till Karlstad! :D

Time after time (eva cassidys version)

Försökte luska ut hur man lägger upp bara ljudklipp på bloggen, men har väl inte lärt mig detta ännu..Här är en inspeling av time after time ialafall. Inte världens bästa ljudkvalitet men struntsamma..

Nu ska jag börja blogga!

Ska verkligen försöka komma igång den här gången med bloggandet, får se hur det går! Tanken är att jag ska lägga upp filmer och ljudklipp när jag spelar och sjunger, och lite annat som jag pysslar med.

RSS 2.0